trilex.be gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Diensten

Juridisch consulent

Wij komen voor korte of langere termijn uw onderneming bijstaan voor tal van juridische vraagstukken of ondersteuning. Hiervoor doet u beroep op een VUB alumni, afgestudeerd ‘summa cum laude’ en met een jarenlange ervaring in het grootste zelfstandig Belgisch advocatenkantoor.

Contracten en overeenkomsten

Wij staan u bij in het ontwerpen van een waaier aan soorten van overeenkomsten, die met oog voor detail en in samenspraak met de klant worden opgesteld om diens rechten maximaal te waarborgen. Denk bij voorbeeld aan huurovereenkomsten, koop-verkoop overeenkomsten, financieringsdocumentatie, commerciële samenwerkingsovereenkomsten, enz.

Herstructureringen en acquisities

Met een jarenlange ervaring in de grootste transacties op wereldniveau kunnen wij uw bedrijf perfect begeleiden in het proces van een vennootschapsrechtelijke herstructurering of overname. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het bijstaan van diverse actoren die betrokken zijn bij private equity transacties.

Alle belangrijke aspecten en stakeholders komen aan bod om een vlekkeloze transactie af te ronden.